Branduri

View all 18 products

eW Blast Powercore gen4

eW Blast Powercore gen4 – Instalație cu LED de tip perdea personalizabilă pentru exterior cu lumină albă solidă

eW Blast Powercore gen4
Color Kinetics
Închidere filtre Afişare filtre
 • Produs
 • Wattaj (W)
 • Flux luminos (lm)
 • De culoare corelată (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informaţii despre familia de produse

   Corpurile de iluminat cu LED eW Blast Powercore gen4 de înaltă performanță oferă o perdea de lumină albă de intensitate mare cu o instalare simplificată. eW Blast Powercore gen4 oferă o gamă de accesorii care permit unghiuri de distribuție luminoasă personalizabile pentru iluminat ambiental, iluminat local, perdele luminoase și iluminat razant, dar și eficiența și eficacitatea economică a tehnologiei Powercore, într-o carcasă rezistentă din aluminiu turnat sub presiune. Pentru informații suplimentare, vizitați www.colorkinetics.com/Products.

   Benefits

   Flux luminos mai mare pentru o instalație albă fixă
   Reglare de precizie a intensității luminoase până la 1%
   Set complet de accesorii pentru specificații ușoare

   Caracteristici

   Extinde personalizarea printr-o gamă largă de opțiuni de accesorii Philips noi. În plus față de lentilele native de 6°, cinci lentile difuzoare diferite pot personaliza instalația să asigure unghiuri de distribuție luminoasă de 20°, 40°, 60°, 80° și 10° x 40° (asimetric). Trei opțiuni pentru culoarea carcasei (negru, gri și alb) – plus opțiunea de a adăuga sau combina o clapetă, o protecție împotriva pietrelor, un reflector complet anti-orbire și reflector parțial anti-orbire – creează noi posibilități estetice pentru designeri și arhitecți.
   Îmbunătăţeşte durabilitatea cu lentile noi plate, care previn infiltrarea apei în instalaţie, protejând LED-urile pe parcursul duratei de viaţă a corpului de iluminat.
   Integrează tehnologia brevetată Powercore care controlează puterea de ieșire către instalații direct de la tensiunea de rețea – în mod rapid, eficient și precis. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de rețea cu datele de comandă, furnizându-le instalațiilor printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea și scăzând costul total al sistemului.
   Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de rețea cu datele de comandă, furnizându-le corpurilor de iluminat printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea și scăzând costul total al sistemului.
   Reglare de precizie a intensității luminoase – Reglare uniformă a intensității luminoase până la 1% cu Data Enabler Pro opțional și interfață digitală de comandă.

   Utilizări

   Faţade ale clădirilor
   Monumente şi sculpturi
   Parcuri şi grădini
   Poduri şi structuri
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii