Branduri

eColor Reach Powercore gen2

eColor Reach Powercore – proiector cu LED de calitate superioară, compact, pentru exterior, cu proiectare la distanţe mari, cu lumină colorată inteligentă

eColor Reach Powercore gen2

eColor Reach Powercore gen2

   Informaţii despre familia de produse

   eColor Reach Compact Powercore combină toate beneficiile iluminatului pe bază de LED într-un corp de iluminat elegant şi controlabil, proiectat special pentru instalaţii la scară mare în care este nevoie de lumină roşie, verde, albastră sau chihlimbarie de înaltă calitate, precum zgârie-nori, cazinouri, exterioare ale magazinelor mari, poduri, diguri, monumente publice şi atracţii tematice. eColor Reach Compact Powercore oferă un rezultat intens, eficient din punct de vedere energetic.

   Benefits

   Generează mii de lumeni şi proiectează lumina la sute de picioare, asigurând un iluminat autentic pe bază de LED pentru structuri şi obiecte la scară largă, într-o carcasă compactă, complet etanşă.
   Tehnologia Powercore controlează rapid, eficient şi cu precizie puterea de ieşire la corpurile de iluminat direct de la tensiunea de reţea.
   Lentilele interschimbabile pentru împrăştierea fasciculului de 8, 13, 23, 40, 63º şi un sistem optic asimetric de 5 x 17º acceptă o gamă largă de distribuţii fotometrice pentru o multitudine de aplicaţii

   Caracteristici

   Integrează tehnologia Powercore − Powercore controlează rapid, eficient şi cu precizie puterea de ieşire la corpurile de iluminat direct de la tensiunea de reţea, eliminând necesitatea unei surse de alimentare externe. Echipamentul uşor de folosit pentru constructori simplifică semnificativ instalarea şi reduce costul total al sistemului.
   Elemente optice uşor adaptabile − lentilele interschimbabile pentru împrăştierea fasciculului de 8, 13, 23, 40, 63º şi un sistem optic simetric de 5 x 17º acceptă o varietate de distribuţii fotometrice pentru o multitudine de aplicaţii, inclusiv iluminatul cu spoturi, iluminatul razant al pereţilor şi perdele luminoase asimetrice. Rama şi garnitura sunt incluse împreună cu lentilele pentru împrăştierea fasciculului pentru o instalare facilă de către utilizator.
   Culoare saturată, economică − LED-urile de înaltă performanţă oferă culori bogate, saturate, la costuri de instalare, funcţionare şi întreţinere semnificativ mai mici faţă de sursele de lumină tradiţionale.
   Poziţionarea simplă a corpului de iluminat − suportul de montaj solid, cu profil subţire permite poziţionarea flexibilă şi rotaţia completă a corpului de iluminat la 360º. Şuruburile de blocare laterală permit fixarea eficientă a corpului de iluminat cu ajutorul unei chei standard.
   Interval universal de putere cerută − acceptă un interval universal de putere cerută, de 100 − 240 V c.a., permiţând instalarea simplă, nedependentă de locul de instalare.

   Utilizări

   Faţade şi structuri reprezentative de dimensiuni mari/medii
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii