Branduri

   Informaţii despre familia de produse

   ColorBurst IntelliHue Powercore aduce controlul precis al luminii colorate şi al luminii ajustabile albe de înaltă calitate în cadrul aceluiaşi corp de iluminat, pentru aplicaţii de inundare luminoasă a pereţilor exteriori şi evidenţiere. Tehnologia IntelliHue oferă un CRI de 80+ (2.700K – 4.000K), cât şi capacitatea de a nuanţa orice CCT între 2.000 K şi 10.000 K deasupra şi dedesubtul curburii corpului negru.

   Benefits

   Abordarea avansată IntelliHue vizavi de amestecarea culorilor permite generarea inteligentă de lumină colorată şi de lumină albă de înaltă calitate de la un singur corp de iluminat
   Sistem optic reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii, amplificând uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare aferente fiecărui LED
   Gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi şi patru opţiuni de culoare pentru carcasă

   Caracteristici

   • Extinde personalizarea printr-o gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi. Suplimentar faţă de lentilele native de 10°, cinci lentile difuzoare diferite pot personaliza instalaţia să asigure unghiuri de distribuţie luminoasă de 20°, 40°, 60°, 80° şi 10° x 40° (asimetrice). Patru opţiuni pentru culoarea carcasei (negru, gri, alb şi bronz) – plus opţiunea de a adăuga un fagure, un reflector integral anti-orbire sau un reflector parţial anti-orbire – creează noi posibilităţi estetice pentru designeri şi arhitecţi.
   • Lumină albă de înaltă calitate şi lumină colorată dinamic de la acelaşi corp de iluminat – IntelliHue reprezintă o abordare avansată a tehnicii combinării culorii, care permite obţinerea unei lumini colorate inteligent şi a unei lumini albe de înaltă calitate de la acelaşi corp de iluminat. Canalele multiple de surse luminoase LED se combină pentru a produce un spectru complet de lumină controlabilă cu precizie, incluzând milioane de culori saturate, culori pastelate şi o lumină albă uniformă, având un CRI de peste 83, în intervalul 2.700 K – 4.000 K.
   • Îmbunătăţeşte uniformitatea culorii între toate instalaţiile LED din familia tehnologică Chromasync. În timpul proceselor de producţie, un dispozitiv de măsurare a luminii creează un algoritm pentru a defini o întreagă gamă cromatică pentru toată familia de instalaţii cu LED. Atunci când Chromasync este activat, uniformitatea culorilor între instalaţii este obţinută fără a ajusta manual punctele de culoare din fiecare instalaţie.
   • Îndeplineşte standardul ASTM G85 privind rezistenţa la eroziune şi standardul ANSI C136.31-2010, cu o capacitate de rezistenţă la vibraţii de 3G.
   • Oferă valori R9 care pot ajunge până la 81. Lumina roşie saturată oferă obiectelor şi suprafeţelor o culoare puternică şi bogată, ideală pentru spaţii în care ambianţa este importantă.
   • Conţine un sistem optic inovator şi reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii de la fiecare LED, îmbunătăţind uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare a culorilor pentru fiecare corp de iluminat ColorBlast IntelliHue Powercore.

   Utilizări

   Iluminat orientat ascendent
   Iluminat de evidenţiere
   Iluminat decorativ
   Fişiere de descărcat
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii