Branduri

Închidere filtre Afişare filtre
 • Name
 • Wattaj
 • Flux luminos
 • Color Temperature (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informaţii despre familia de produse

   Familia CoreLine Malaga LED este proiectată pentru aplicații rutiere, stradale și rezidențiale.Familia este formată din corpuri de două dimensiuni diferite și folosește un motor LED Philips cu design standardizat, ca sursă de lumină, și un balast Philips Xitanium pentru exterior, cu ieșire fixă. Calitate pe care vă puteți baza.CoreLine Malaga LED a fost proiectat pentru a fi cât se poate de eficient, îndeplinind aceeași sarcină ca modelele de corpuri de iluminat SON-T de 50, 70, 100 și 150 W pe care le înlocuiește; furnizează cantitatea potrivită de lumină, la locul potrivit. Sistemul optic cu fascicul luminos mediu (DM) oferă o distribuție a luminii eficientă pe șosea. Această combinație asigură economii de energie cu adevărat interesante, care reduc costurile operaționale semnificativ. Reducerea cu 50% a consumului de energie devine o perspectivă realistă.În același timp, investiția într-un corp de iluminat CoreLine Malaga LED se situează la același nivel de preț ca un corp de iluminat SON-T, dacă includem și prima lampă. Cum motorul de lumină LED din CoreLine Malaga LED are aceeași durată de viață ca și corpul de iluminat, simpla economisire a multiplelor înlocuiri de lămpi necesare cu SON-T se traduce deja prin amortizarea investiției.Ușurința în instalare se obține datorită garniturii de etanșare extinse; corpul de iluminat nu trebuie deschis pentru a cupla cablul de alimentare. În același timp, capacul din sticlă dreaptă poate fi îndepărtat, pentru a permite accesul la balast, atunci când sunt necesare lucrări de întreținere. Dacă analizați toate funcțiile și caracteristicile oferite, alegerea unui CoreLine Malaga LED devine o decizie ușoară. Ca orice membru al familiei CoreLine, Malaga LED este ușor și rapid de achiziționat, prin intermediul partenerilor Philips situați în apropierea dvs. Pur și simplu eficient.

   Benefits

   Calitate fiabilă: carcasă din aluminiu turnat sub presiune și sticlă dreaptă călită, IP65 / IK08.Ușor de întreținut: balastul poate fi înlocuit.Adaptor pentru vârf de stâlp, disponibil separat.Amortizare rapidă. Economisind schimbările de lămpi necesare cu SON-T, investiția poate fi recuperată în scurt timp.Reducere realistă a consumului de energie cu 50%.

   Caracteristici

   Înlocuire directă, unu la unu, pentru lămpile SON-T din cadrul aplicațiilor rutiere, stradale și rezidențiale.Design robust, specializat, dedicat LED-urilor, incluzând platforma de iluminat cu LED standardizată Philips și balastul Philips Xitanium pentru exterior, cu ieșire fixă.Instalare ușoară, datorită garniturii de etanșare extinse. Nu este necesară deschiderea corpului de iluminat.Durată de viață de 1.000.000 de ore pentru L70B10 (sau 60.000 de ore pentru L80B10).

   Utilizări

   În general, iluminat exterior; șosele, străzi și zone rezidențialeZona industriale sau parcări.Transport în comun, de exemplu, stații de autobuz sau tramvai.
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
     
   Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

   Creăm noi valori  împreună


   Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
    

   Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
   pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

    

   Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

   Imagine cu harta lumii