Branduri

Iluminat în hale

industriale de înălţimi mici

ABT Car parking - Level 3

Pasul 3: Verificaţi starea instalaţiei

 

Puneţi câteva întrebări cheie

 

Egg timer icon

Cât de veche este instalaţia de iluminat curentă?

 

Pentru a face clientul conştient de vârsta iluminatului curent, îndemnându-l astfel să ia în considerare o îmbunătăţire (acum).

Deoarece instalaţiile mai vechi sunt adesea mai puţin eficiente din punct de vedere energetic, pachetul de aplicare reprezintă o soluţie care va reduce consumul de energie cu până la 65%.

managing traffic list

A fost verificată recent (sau vreodată) pentru a îndeplini standardele de iluminat?

 

În cazul în care nu a fost niciodată verificată (sau verificată cu mult timp în urmă) există o şansă ca aceasta să nu (sau să nu mai) îndeplinească cerinţele minime în conformitate cu standardele.

În cazul în care valorile nu îndeplinesc cerinţele minime, acest lucru poate afecta siguranţa şi confortul (productivitatea) persoanelor care lucrează în instalaţie.

clock

Pentru instalaţia de producţie: Orele de lucru sunt flexibile? Pentru instalaţia de depozitare: Utilizarea diferă pe tot parcursul zilei? Luminile sunt lăsate aprinse frecvent?

 

Pentru a stabili dacă senzorii ar face o diferenţă.

Dacă persoanele au program flexibil, venind şi plecând la ore diferite sau dacă lasă accidental luminile aprinse – senzorii pot contribui într-adevăr la reducerea consumului de energie şi a cheltuielilor.

                         

Pasul 4: Puneti-va in locul clientului 

 

Anteriorul      Următorul