Preluaţi controlul

asupra luminii

 

 

Lighting University pentru dumneavoastră
 

 

Lighting University oferă o gamă completă de resurse educaţionale celor care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele cu privire la iluminat. Cu o istorie bogată în domeniul iluminatului, Philips deţine calităţi unice pentru a umple golurile dintre inovaţia şi progresul iluminatului şi soluţiile reale cerute de profesionişti.

 

Academia are parteneriate cu experţi de primă clasă din întreaga lume pentru a se asigura că dumneavoastră sunteţi la curent cu ultimele informaţii şi surse de inspiraţie valoroase. Cu siguranţă veţi găsi ceva relevator aici.

Doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre iluminat?

 

Aruncaţi o privire pe pagina noastră globală care conţine peste 150 de module diferite de studiu, ce variază de la seminarii web, clipuri video, cursuri, publicaţii şi evenimente. Îmbogăţiţi-vă cunoştinţele în domeniul iluminatului în momentul în care aveţi nevoie de ele şi participaţi la unul dintre cursurile noastre pentru a obţine certificarea. Exploraţi browserul Lighting University şi căutaţi subiectele care vă interesează cel mai mult, de exemplu iluminatul cu LED, iluminatul conectat, iluminatul şi starea de bine sau teoria iluminării.

 

*N.B. Reţineţi că veţi părăsi această pagină şi veţi deschide portofoliul nostru în limba engleză când veţi face clic pe unul dintre butoanele de mai jos.

Discutăm despre

Seminarii web în domeniul iluminatului

Contactaţi-ne

 

Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

 

Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate