Iluminatul stradal cu LED-uri asigură o lumină de înaltă calitate
Corpurile de iluminat cu LED-uri sunt dispozitive digitale – practic, niște mici computere. Acestea pot fi conectate la rețele de date pentru a crea un sistem de iluminat conectat atunci când sunt echipate cu componentele electronice corecte.
Iluminat inteligent cu LED-uri pentru drumuri și străzi
Aceste sisteme de iluminat se conectează la rețele și oameni folosind tehnologii standard de comunicații cu fir sau wireless – sau o combinație între cele două.
Un profesionist instalează tehnologia conectată inteligent
Sistemele de iluminat conectate transmit permanent date privind funcționarea, consumul de energie, orele de funcționare, temperatura internă, defecțiunile și locațiile acestora, precum și specificațiile punctului de lumină.
Colectați date folosind senzori instalați pe stâlpii de iluminat stradal cu LED-uri
Sistemelor de iluminat conectate le pot fi adăugați senzori pentru colectarea informațiilor. Dat fiind că în spațiile interioare și mediile urbane există deja instalații de iluminat, sistemele de iluminat conectate reprezintă ocazia ideală de a crea rețele extinse de senzori.
Tehnologia conectată creează o perspectivă bazată pe date
Cu ajutorul stocării în cloud, analizei datelor și panourilor de control software, puteți utiliza datele colectate de sistemul de iluminat pentru a obține noi informații privind activitățile și operațiunile dvs., profitând astfel de potențialul enorm al tehnologiei Internet of Things.