Branduri

  Descoperiți puterea iluminatului conectat


  Oferind avantaje ce țin de calitatea luminii, eficiența sporită și perspectivele bazate pe date, iluminatul conectat îmbină iluminatul cu LED-uri și tehnologia informației pentru face din lumină ceva mai mult decât o simplă funcție de iluminat. Și, dată fiind capacitatea sa de colectare și partajare a datelor, acesta are puterea de a ne transforma viața.

  Iluminat de calitate
  când și unde este necesar

  Experiență personalizată

  Generați lumină de calitate în diferite situații, folosind combinațiile de LED-uri potrivite spațiului și scopului avut. Personalizați-vă soluția de iluminat cu aplicații software și sisteme de comandă pentru a asigura o experiență unică, aparte.

  Economii de energie
  de până la 80%

  Pentru un viitor sustenabil

  Obțineți un nivel maxim de eficiență și optimizați-vă operațiunile folosind iluminatul cu LED-uri cu consum redus de energie și Internet of Things. Datele transmise de sistemele de iluminat conectate oferă o imagine clară asupra tiparelor de activitate, iar monitorizarea și sistemele de comandă de la distanță permit reglarea nivelurilor și orarelor de iluminat.

  Perspectivele bazate pe date
  permit adoptarea unor decizii informate

  Informația înseamnă putere

  Profitați la maximum de tehnologia Internet of Things adoptând un sistem de iluminat conectat cu LED-uri, care monitorizează defecțiunile și măsoară gradul de utilizare pentru a facilita planificarea lucrărilor de întreținere și pentru a spori eficiența operațională. Adăugați senzori sistemului dvs. de iluminat pentru a colecta date care vă vor oferi o imagine mai clară asupra sistemului și vor permite utilizarea unor aplicații suplimentare, cu valoare adăugată.
  iluminatul conectat

  Luați-va două minute libere
  pentru a vedea câteva dintre posibilități

  Poate iluminatul să devină ceva mai mult decât o simplă funcție de iluminat?

  Poate colecta informații?

  Ne poate schimba starea de spirit?

  Poate reacționa la prezența noastră?

  Poate face ca activitatea de afaceri să fie mai eficientă?

  Descoperiți răspunsurile la aceste întrebări.

  Cum funcționează iluminatul conectat

  Cu un sistem de iluminat conectat,
  oriunde v-ați afla, rămâneți conectat

  Oportunități pentru iluminatul conectat în orașe

  Vedeți mai multe

  Inovații Philips pentru orașe

  CityTouch este o platformă software pentru iluminatul de exterior de la Philips. Aceasta vă permite să controlați corpurile de iluminat stradal și să analizați datele privind sistemul de iluminat.

  Inovații Philips pentru magazine

  Sistemele interioare de poziționare cu LED-uri vă pot ajuta să îmbunătățiți experiența clienților în magazinul dvs. și pot, de asemenea, mări performanțele magazinelor asigurând servicii extrem de precise de localizare interioară.

  Partenerii Philips pentru inovație

  În acest mediu aflat în permanentă schimbare, colaborarea cu partenerii potriviți este calea către succes.

  Inovații în domeniul Internet of Things

  Philips Lighting contribuie la crearea unor orașe mai inteligente, a unor clădiri mai eficiente și a unor experiențe inovatoare în spațiile comerciale prin analiza în timp real a datelor din sistemele de iluminat conectate și securizate și din Internet of Things.