Branduri

Capitolul următor al
iluminatului urban

Studiile City.People.Light

Lăsaţi lumina să vă inspire. Studiile City.People.Light reprezintă o evaluare a progreselor recente şi viitoare în domeniul iluminatului urban. În colaborare cu arhitecţi, urbanişti şi lideri de creaţie, explorează cum vor arăta şi vor trăi oraşele în viitor.

 

Ultimele constatări ale programului de studiu sunt publicate într-o carte care conţine interviuri cu specialişti, tendinţele cheie şi conceptele de iluminat inspirate descoperite în cadrul atelierelor noastre Create the Livable City (Creaţi oraşe pentru viaţă).

 

O scurtă privire asupra acestei colecţii revoluţionare va reliefa destinul oraşelor europene, din punct de vedere sociocultural dar şi din perspectiva iluminatului urban.

 

Căutaţi cartea cu studiile City.People.Light 2014 în librăriile de specialitate din lume, cumpăraţi-o de pe Amazon.com sau răsfoiţi versiunea cine-carte. Verificaţi şi în secţiunea cu fişiere de descărcat de mai jos.

Schiţă din cartea de studiu city.people.light

Interviuri cu experţi

 

Sunteţi pregătiţi pentru câteva informaţii? Cartea conţine dialoguri cu gânditori de vază, experţi din domeniu şi profesionişti de vârf în designul urban, arhitectură şi urbanism.

Interviu cu un expert

Matricea Urban Futures

 

Prezentarea matricei Urban Futures: instrumentul de referinţă pentru întregul program city.people.light. Aflaţi mai multe despre acest dispozitiv analitic practic şi cum îl puteţi folosi pentru a defini strategia proprie pentru iluminat.

Un expert explică matricea urban futures

Ateliere  

 

Aflaţi mai multe despre conceptele de iluminat elaborate în atelierele Create the Livable City (Creaţi oraşe pentru viaţă). Aceste evenimente au fost organizate în cinci oraşe europene diferite, cu participarea unora dintre cei mai notorii urbanişti şi arhitecţi peisagişti din Europa.

O femeie desenează o schiţă în cadrul unui atelier

Marco Bevolo

 

Marco este expert în proiectare strategică, studii de sociologie umană şi viitorul urban. Este fondatorul companiei Marco Bevolo Consulting şi a lucrat ca Director la sediul central Philips Design din Olanda.

 

A ţinut prelegeri la Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem şi la Universitatea din Tilburg, Olanda.

 

Printre numeroasele sale realizări se numără două premii pentru cea mai bună lucrare prezentată la ESOMAR şi un Premiu pentru excelenţă Emerald Literati. Este membru al Asociaţiei Futuriştilor Profesionali.

Autorii cărţii
Tapio

Tapio Rosenius

 

Tapio a fondat Lighting Design Collective, o companie specializată în soluţii de iluminat arhitectural şi lucrări de artă prin lumină, având un portofoliu integrat unic care include servicii revoluţionare, precum creaţia de conţinut digital, dezvoltarea de software pentru iluminat şi strategii de proiectare. Compania are sedii în Madrid, Londra & Helsinki şi desfăşoară activităţi la nivel global prin intermediul unei reţele de colaboratori.

De origine din Finlanda, Tapio este un designer şi artist ale cărui lucrări au fost realizate în peste 25 de ţări, fiind recunoscute prin numeroase premii din domeniul proiectării de sisteme de iluminat şi artistic.


Tapio deţine o diplomă Master of Science de la Universitatea UCL Bartlett, Londra şi o diplomă Medianomi in Lighting Design de la TTVO, Finlanda. Ţine constant prelegeri la diferite academii de arhitectură şi design şi la evenimente profesionale.

Contactaţi-ne

 

Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

 

Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate