Branduri

Recunoaşterea oraşelor

care îmbunătăţesc viaţa
cu ajutorul luminii

Programul City.People.Light

Programul City.People.Light este o platformă deschisă care studiază, demonstrează şi schimbă rolul iluminatului urban din viitor împreună cu profesionişti din domeniul iluminatului, pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume.

 

A fost lansată în 1996 sub forma unui proiect de cercetare care a evidenţiat potenţialul promiţător al utilizării luminii în mediile urbane. Constatările au inspirat mulţi profesionişti din domeniul iluminatului să dezvolte concepte de iluminat noi şi incitante.

 

Astăzi, multe dintre aceste concepte transformă aspectul şi impresia oraşelor pe timpul nopţii. Programul colaborează în continuare cu profesionişti în domeniul iluminatului din întreaga lume, susţinând proiectele creative şi explorând relaţia dintre oraş, oameni şi lumină.

 

De exemplu, în fiecare an, cu ocazia ceremoniei city.people.light sunt premiate proiectele de iluminat de exterior care au reuşit să îmbunătăţească cel mai mult viaţa cetăţenilor.

City.People.Light


Programul conţine elemente diferite

 

Servicii & instrumente pentru iluminatul urban

 

Sculptaţi oraşul cu ajutorul luminii. Noi furnizăm toate produsele şi instrumentele de care aveţi nevoie pentru a proiecta ideile deosebite de iluminat urban şi arhitectural şi serviciile necesare pentru le pune în practică.

Piaţă iluminată frumos la Geneva, Elveţia cu soluţii de iluminat urban de la Philips

Cazuri

Contactaţi-ne

 

Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

 

Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate