Lumină dincolo de

iluminat

Despre Iluminat Philips

Pentru mai mult de 120 de ani, Iluminat Philips s-a aflat în linia întâi a inovaţiei. Folosim puterea transformatoare a luminii pentru a spori confortul şi productivitatea oamenilor – oferind lumină de înaltă calitate în spaţii publice, în spaţii profesionale şi acasă. Folosim lumina pentru a face oamenii să se simtă mai fericiţi şi mai siguri – lumină care distrează, inspiră şi informează, face oraşele mai confortabile şi satisface nevoile zilnice ale oamenilor. 

Noua revoluţie digitală

Philips duce iluminatul dincolo de iluminare prin inovaţii din domeniul iluminatului conectat pentru locuinţe, magazine, birouri, oraşe şi multe altele.

 

Philips a deschis drumul dezvoltării iluminatului LED eficient energetic, de înaltă calitate. Ducem acum iluminatul într-o lume complet digitală, care conectează oameni, locuri şi dispozitive. Prevedem o zi, în viitorul apropiat, în care toate lămpile, sistemele de iluminat şi dispozitivele noastre de sistem vor fi digitale şi pregătite pentru conectare în reţea. Utilizând o combinaţie de tehnologii patentate şi standarde deschise, inovaţiile noastre în iluminat se vor conecta fără efort în beneficiul clienţilor noştri şi al mediului.

Oferind puterea clienţilor noştri

Atingeţi noi nivele de eficienţă energetică prin controlul inteligent al iluminatului. Sistemele noastre de iluminat conectate utilizează cunoaşterea spaţiului iluminat pentru a furniza nivelul potrivit de lumină în locul potrivit şi la momentul potrivit.

 

Creaţi noi experienţe de iluminat extraordinare, de la transformarea unui reper emblematic prin lumină dinamică policromă, la programarea luminilor din locuinţă să clipească în culorile echipei dvs. favorite atunci când aceasta înscrie un gol şi până la personalizarea iluminatului deasupra biroului unui angajat folosind un telefon inteligent.

 

Realizaţi rezultate remarcabile pentru companie. De exemplu, creşteţi vânzările şi loialitatea clienţilor într-un supermarket cu ajutorul corpurilor de iluminat care transmit cumpărătorilor prin intermediul unei aplicaţii pentru telefonul mobil reduceri în funcţie de locaţie şi alte servicii. Sau optimizaţi consumul de energie şi programul de curăţenie într-o clădire de birouri cu ajutorul corpurilor de iluminat şi senzorilor conectaţi, care colectează informaţii referitoare la utilizarea spaţiilor în decursul timpului.

De ce să alegeţi Philips?
Noi înţelegem lumina mai bine ca orice altă companie.

Furnizăm iluminat cu adevărat semnificativ prin combinarea înţelegerii profunde a nevoilor oamenilor cu expertiza noastră în domeniul tehnologiei iluminatului, comportamentului uman şi efectelor biologice ale luminii. Credem că toată lumea ar trebui să beneficieze şi să interacţioneze cu cea mai bună lumină posibilă în fiecare moment al zilei sau nopţii.

 

Suntem una dintre puţinele companii din lume care oferă soluţii de-a lungul întregului lanţ de valori al iluminatului – inclusiv software, sisteme de comandă, corpuri de iluminat, surse de lumină şi module. Ca lider global în domeniul iluminatului, Iluminat Philips este bine poziţionată pentru a captura oportunităţile de creştere:

  • Poziţii de frunte pentru clienţii şi piaţa mondială
  • Capacităţi de inovaţie şi proiectare de clasă mondială
  • Expertiză profundă în domeniul aplicaţiilor şi integrării sistemelor
  • Putere de distribuţie şi identitate de neegalat

Inovaţie şi dvs.

Philips urmăreşte inovaţia deschisă. Căutăm activ dezvoltările tehnologice, investigăm şi ne conectăm la oportunităţile de Fuziuni&Achiziţii, parteneriate şi ecosisteme şi conducem dezvoltarea de standarde şi regulamente.

 

În centrul activităţii Philips se află abordarea inovaţiei având la bază necesităţile clienţilor. Implicăm clienţii noştri chiar de la început, conducând inovaţiile folosind cerinţele şi observaţiile clienţilor. Deţinem o cunoaştere profundă a comportamentului şi aplicaţiilor luminii şi o înţelegere adâncă a modului de optimizare a luminii pentru clienţii noştri, în orice situaţie.

 

Marca noastră începe cu dumneavoastră. Fiecare sistem, produs şi serviciu pe care Philips îl oferă este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra vieţilor oamenilor şi pentru a adăuga valoare sustenabilă companiei dvs. Oferim inovaţie care are importanţă pentru dvs.