• Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Philips Lighting:
Valoare dincolo de iluminat

Despre noi

Pentru mai mult de 120 de ani, Philips Lighting s-a aflat în linia întâi a inovaţiei. Folosim puterea transformatoare a luminii pentru a spori confortul şi productivitatea oamenilor – oferind lumină de înaltă calitate în spaţii publice, în spaţii profesionale şi acasă. Folosim lumina pentru a face oamenii să se simtă mai fericiţi şi mai siguri – lumină care distrează, inspiră şi informează, face oraşele mai confortabile şi satisface nevoile zilnice ale oamenilor.

 

Philips duce iluminatul dincolo de iluminare prin inovaţii din domeniul iluminatului conectat pentru locuinţe, magazine, birouri, oraşe şi multe altele.

 

Philips a deschis drumul dezvoltării iluminatului LED eficient energetic, de înaltă calitate. Ducem acum iluminatul într-o lume complet digitală, care conectează oameni, locuri, corpuri de iluminat şi dispozitive. Prevedem o zi, în viitorul apropiat, în care toate lămpile, sistemele de iluminat şi dispozitivele noastre de sistem vor fi digitale şi pregătite pentru conectare în reţea. 

 

Despre Iluminat Philips

Fiţi alături de noi în această călătorie

Philips Lighting este cunoscută pentru produsele sale inovatoare care au îmbunătăţit miliarde de vieţi. Ne mândrim cu crearea de produse şi tehnologii revoluţionare, care schimbă modul în care trăim.

 

Vă invităm să fiţi o parte a acestei călătorii revoluţionare şi să ne ajutaţi să continuăm să realizăm o diferenţă în vieţile oamenilor.

Iluminat Philips Fiţi alături de noi în această călătorie

Comportament ecologic - şi responsabil

Afacere inteligentă nu înseamnă doar profit – înseamnă, de asemenea, comportament ecologic, sustenabilitate şi responsabilitate. Înseamnă găsirea unui echilibru pentru cererile zilei de azi, având nevoile zilei de mâine în minte.

 

Programele noastre de sustenabilitate reflectă această idee prin eforturile de reducere a impactului companiei noastre asupra mediului în timp ce încercăm, de asemenea, să îmbunătăţim vieţile oamenilor – atât în cadrul organizaţiei noastre, cât şi dincolo de uşile noastre.

Iluminat Philips Sustenabilitate
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website