More brands from

Necunoscut sau 

de renume?

Adevarati profesionisti, calitate garantata

 

Nu mai esti un incepator, ci un adevarat profesionist. Cineva care este apreciat pentru ca isi face bine treaba. Indiferent de situatie. Profesionistul care planifica atent, face repede si lucreaza eficient. E nevoie de un efort unic pentru a realiza fiecare proiect. Nu este loc pentru greseli. Fiecare job presupune aceeasi atitudine. Reusita de la prima incercare. Acesta este si motivul pentru care ai nevoie de un partener la fel de devotat cum esti tu.

Real pros, real quality

Henk de Man

Account manager

TechTron -Veenendaal

Olanda
 

In domeniul instalatiilor exista o presiune constanta legata de timp – respectarea termenelor limita ale proiectelor, totul trebuie să fie facut repede. Trebuie sa reusim de la prima incercare, iar acest lucru inseamna, de asemenea, ca trebuie sa ne putem baza pe furnizorii nostri. Increderea este cruciala in activitatea noastra!

Henk de Man

Tony Carissimo

Electrical Contractor

Caro Electric Inc - Marlboro 

Statele Unite ale Americii

 

Munca vine acasa si casa vine la munca”... acest lucru este parte integranta din ceea ce inseamna sa fii un contractor de instalatii electrice independent. La finalul unei zile lungi, lucrurile mici sunt cele care conteaza. Am calcat pe urmele tatalui meu si am invatat cum sa fac lucrurile sa se aprinda. Si sa reusesc de la prima incercare.

Tony Carissimo

Ghicesti cum sau 
Stii cum?


"Pachetele de aplicare" le permite instalatorilor sa vina cu o oferta avantajoasa catre clientii end-user care au proiecte mici spre medii, oferindu-le solutii de imbunatatire a instalatiei de iluminat si asigurandu-le un spatiu de lucru mai confortabil. Include 9 aplicatii: birouri, coridoare, industrie, depozitare, parcari auto, macelarii, patiserii, sali de clasa, toaleta. Cauti un ghid de utilizare al acestor aplicatii?

Inregistreaza-te

 

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu noutatile Philips!
 

Abonare

Gaseste un distribuitor

 

Gaseste cel mai apropiat distribuitor sau partener

 

Caută un partener Philips în zona ta

Contactacteaza-ne

 

Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactatezi!

 

Contactacteaza-ne

Produse & Sisteme de Iluminat