Branduri

Instrumente şi
referinţe 

Asistenţă pentru  
proiectele dvs. de iluminat 

 

Philips are o gamă foarte variată de instrumente care vă pot fi de folos la toate proiectele dvs. de iluminat. Indiferent de cerinţe, de la iluminatul rezidenţial individual până la iluminatul industrial la scară largă şi orice altceva între ele, noi avem instrumentele care să vă satisfacă nevoile.

Datorită software-ului de simulare a iluminatului, cum ar fi plug-inurile noastre pentru modelul DIALux, Relux şi Autodesk 3ds MAX, puteţi proiecta cu precizie sistemul de iluminat dorit. De asemenea, puteţi alege una dintre aplicaţiile noastre mobile care vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie pe parcurs. Iar Catalogul nostru de produse online conţine informaţiile detaliate despre întreaga gamă Philips, astfel că puteţi fi siguri că veţi găsi un produs care vă va satisface nevoile.

Bibliotecă Revit

Descărcați fişierele Revit pentru proiectul dumneavoastră

Revit

La Philips, facem toate eforturile pentru a vă ajuta cât mai mult posibil. Fişierele Revit oferite sunt elaborate în spiritul flexibilităţii. Am dezvoltat modele scalabile şi am adăugat proprietăţile necesare pentru a adapta modelul la nevoile dumneavoastră.

 

Bibliotecă Revit

Software de simulare a iluminatului

Plug-in pentru DIALux, Relux şi 3ds Max

Software pentru iluminat

Descărcaţi aici cele mai recente plug-inuri pentru software de iluminat pentru modelele DIALux, Relux şi 3ds Max. Şi găsiţi mult mai uşor corpul de iluminat adecvat pentru proiectul dvs.

 

Software de simulare a iluminatului

Aplicaţiile noastre mobile

Learn LED
Learn LED

Learn LED

 

Learn LED, dezvoltată de Philips Lighting University, reprezintă o modalitate de a deveni experţi în LED-uri, pe parcurs, oricând şi oricum preferaţi. Urmăriţi tutorialele şi videoclipurile şi folosiţi glosarul nostru pentru a găsi rapid ce căutaţi.

Aplicaţia Learn Led
Aplicaţia Mini300 LED
Aplicaţia Mini300 LED

Aplicaţia Mini300 LED

 

Un detector de mişcare combinat cu un senzor de lumină naturală permite economii şi mai mari de energie. Aplicaţia noastră Mini300 LED gen2 oferă utilizatorilor un nivel de control care este practic imposibil cu alte corpuri de iluminat.

Mini300 LED gen2
Trecerea la LED-uri
LED road calculator

Trecerea la LED-uri

 

Selectaţi lampa curentă şi lampa cu care o veţi înlocui şi aflaţi cât veţi economisi dacă treceţi la tehnologia LED.

Trecerea la LED-uri
HUE - iluminatul pentru consumatori
Iluminatul pentru consumatori HUE

HUE - iluminatul pentru consumatori

 

Faceţi cunoştinţă cu aplicaţia hue. Modalitatea uimitoare de a controla fiecare bec cu nuanţe diferite Philips din casa dvs. Aveţi totul la degetul mic. Cu această aplicaţie, întrerupătorul pare să vină din Evul Mediu.
Cu hue, vă veţi schimba complet perspectiva asupra luminii. Vă permite să vă jucaţi cu tonul, contrastul şi culoarea pentru a crea orice atmosferă care vă trece prin minte. Este inteligentă, intuitivă şi conectată. Este mult mai mult decât un simplu bec.

Aplicaţia Lighting Hub

Videoclipuri

   

Cuvintele sunt utile dar uneori este mai bine să vedem lucrurile în acţiune.

 

Urmăriţi videoclipurile noastre care includ tot felul de idei inspiratoare şi informaţii educative. Poate doriţi să vedeţi o demonstraţie pentru un produs? Un studiu de caz similar unui proiect la care lucraţi? Sau poate doar lucruri interesante pe care le puteţi face cu luminile? Dacă vă place în mod deosebit ce vedeţi, vă puteţi abona la canalul nostru de pe YouTube.

 

Vizualizați toate videoclipurile

Creăm noi valori  împreună


Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
 

Selectaţi ţara preferată din lista de mai jos
pentru a afla unde se află cel mai apropiat distribuitor sau partener.

 

Instrument de găsire a distribuitorilor sau a partenerilor

Imagine cu harta lumii

Lighting Academy

     

Extindeţi-vă afacerea

 

Aflaţi mai multe despre lumină cu videoclipurile şi webinarele noastre.

 

Aflaţi mai multe

 

Următorul webinar

Participaţi la acest webinar şi aflaţi cum transformă soluţiile de iluminat inovatoare o simplă vizită la magazin într-o experienţă unică.
Modă

Internetul luminii

Urmăriţi acest webinar despre controlarea luminii prin intermediul internetului

Rolul luminii în industria hotelieră

Urmăriţi videoclipul pentru a afla mai multe

despre felul în care iluminatul

pentru industria hotelieră poate transforma

sejurul unui oaspete într-o

experienţă memorabilă.

Industria hotelieră